Pengikut Setia ..

ENTRANCE

World Youth Jazz Festival 2012 n Three Songs

salam, sekian lama ak sudah tak bukak blog ak nih, tah ape laa jadi nan blog ak nih, HAHAHAHA.. ape2 pon ak nak ucapkan terima kasih to all kaki blogger yang sudi nak jenguk2 an ak punye blog nih, HAHAHAHA..

tuh saje laa mukadimah ntuk kali nih, so cerita kali nih agak menarik bagi ak sebagai belia negara, sebab pada 23052012 ak telah terlibat dalam World Yuth Jazz Festival Putrajaya Malaysia 2012,n berakhir 28052012. thats really owsome bcoz ini ade festival pertama di Malaysia dan di dunia juga! Waaa sgt bangga di situ ya, HAHAHA..



nih adelah antara pass ntuk WYJF 2012, limited edition ok, ntuk crew WYJF 2012 jer dpt ok, HAHAHAHA.. ak dpt jadi liaisor officer (LO) artis, sgt terharu di situ ya sbb dpt job mcm tuh, act ak langsung ta tahu job nih mcm mane, apa patut buat, it means zero psl nih, tapi ak beranikan diri jugak ntuk jadi LO, wow! sgt owsome kerja nih, i love it! 



kalu festival ade, mest laa ade pentas an? hahahah.. so nih laa pentas yang artis ak peform nant, on this time ak melawat jerk, so thats why laa ta siap lg, hahaha.. festival n job LO nih byk mengajar ak erti dunia luar yg selama nih ak ta nampak, YES! its true! thanx a lot to Pak Idang yang byk bg ilmu psl LO, tanpa die ak mungkin makin buntu akan apa itu LO. Thanx Pak Idang! 


                                       

on this time plak pentas pon dah siap! wow! thats really owsome! nice sound, back groud simple, n crew2 d sebalik WYJF 2012 nih sume terbaek! dorang sgt komitmen dgn job dorang n Alhamdulillah sume berlangsung dgn baek! Tahniah! ak berasa sangat teruja d setiap saat ak dalam WYJF 2012, ini serius! HAHAHAHA..



haaa! this is our LO crew WYJF 2012, nih sebahagian jerk, ade lg sbnrnyer, HAHAHAH.. dorang nih tulang belakang bg penganjur WYJF 2012 ntuk artis2 yang dtg dari luar negara, seperti Lectron, 57kustik, Seirra, Peter Dickson, Pak Idang, dan laen2 (sori ta ingat name) HAHAHAH.. dorang TERSANGAT laa owsome! Alhmdulillah, spanjang KAMI bekerja, tiada masalah or perselisihan faham. Alhamdulillah. Good Job! korang adalah terbaek! 

                                         












" Three Songs! "
Haaa! this my boys! HAHAHA.. i love them so much! so, nih laa artis yang ak jage, walaupun dorang kecil2 lagi, tapi penangan die, pergh! BERBISA bhai! ta caya, tanya laa crew2 WYJF 2012, dorang adalah artis yang tebaek yang peform mlm uh, HAHAHA.. terasa bangga di situ, heee.. from left Jos (drummers,10 Tahun), Joe (Piano,8 Tahun) n Sam (Bass, 13 Tahun). mereka sgt hebat n terbaek laa! n now, ak rase sgt rindu kat dorang! hmmm.. 

konklusi, nih saja cerita ak, ini adalah pengalaman terbaek pernah ak ceburi, inshaAllah ak akan jpin lg team nih, ak akan ingt saat2 indah bersama Three Songs, all crew WYJF 2012, n event WYJF 2012. 

* mereka adalah terbaek, i love three songs! 

1 comment:

NadNod said...

bestnya dapat be apart of this event :)