Pengikut Setia ..

ENTRANCE

Berpuasa tuh mulia amalan nya

Selamat berpuase sume .. how puase 1st day today? ok? for me? em, not bad laa .. alhamdulillah bole bertahan, inshaAllah .. :) puase nih ak hrp kalian wat full ntuk bulan nih, jgn tinggal tinggal ok? noty gituhhh .. :) wahahha :D lg 1, bulan pose nih plak ak ade Pra-trial STPM .. ayooo ==" .. redha jerlaaa .. :) hrp hrp dgn keberkatan ak pose nih, ak mndpt result yg membanggakan .. :) 



buah kurma? em, nih laa buah Nabi Muhammad S.A.W. paling suke .. sbb tuh kalu bole bila nak berbuka, kita sebaik mungkin makan buah nih dahulu ntuk MANIS an mulut kita sblum minum or makan bnde laen .. jika tak kesa, kita lakukan bersma ok? tak buat pon takper .. :) tp, buah nih an, sdp plak sb manis die secukup rasa .. wahahah :D



em, kalu ade pose nih, mlm konfem kene tarawih an, kita di sunat an ntuk bertawih berjemaah, sebaik baiknye berjemaah dari berseorangan .. n sblom tarawih nt, mase berbuka jgn mkn byk sgt, nt nk tarawih sakit perut laa, bagai laa .. ayooo =_= .. at least kita tarawih 8 rakaat sudah memadai .. inshaAllah kita bole wat ..  n jgn lupa, nt bila tarawih yg bwk phone tuh, BISU an die or BUNUH dia .. ok? jgn jadi plak cam pic kat ats tuh .. ish! ish! ish! ^^ 

p/s : 1st day dah tggl tarawih .. wahahaahah :D 

1 comment:

asy faro said...

hai salam kenal n selamat berpuasa!!
just nak bg opinion pasal blog bole? blog kamu kemas n well-arranged. tp tulisan entry yg warna putih n transparent ngn design background tu jdkan agak susah untuk saye baca..xtau la mungkin saye sorang je ke yg perasan..
n truskan dgn entry2 yg best!!=D

senang2 lawat blog saye k=)
http://asyfaro.blogspot.com/