Pengikut Setia ..

ENTRANCE


name : Destem Mohenjo a.k.a. tat hensem..
status : unknown, maybe sbb ramai peminat kot! hahaha
tmpt blaja : same nan eypa jelaa..
ciri-ciri : 1) suke len dari yang lain..
2) kalu bole nak 'A' sahaja dalam sume subjek yang die amik..
3) brg yang d miliki sume brand cam N8, walkman SONY, kete SAVVY (wane biru tuh), beg laptopnye yang wane merah(mmg pling branded), spek yg die pkai at pic ats tuh rm700 kot..hahaha 
4) seorang perempuan yang hensem..(hahaha)
5) baik orangnye, tapi kadang2 bole jadi garang cam gajah mengamuk..(ta igt dunia)..hahaha
6) bg ak die pelik, tp tataw nape..huhuhu
7) suke menjerit tapi ta cam eypa sampai bernanah tlinga org len..huhuhu
8) care berjalan memang bergaya cam Puan Sri, klh Puan Sri yg de at Malaysia nih..Puan Sri Tasnim..hahaha..
9) ta cpt sgt mengelabah..still ag bole control keadaan.. Good Job! huhuhu
10) tat girl yg pling kuat dalam kelas..hahaha
tmpt tggl : kat p9 (jiran berhadapan nan mamak kembar)huhuhu
ok..tat, ni laa cite psl kaw yg ak knl slme ni.. hahaha.. hrp segala yg ta betul di maaf an N 'peace no war' k.. smoga berjaya dalam setiap perkara yg kaw wat.. amin!.. shukran.. :)

ahhakksss! ^^, 

3 comments:

eypa jelaa said...

ade je name aku ek man..haha xpe la..janji rock !

Anonymous said...

HAHAHAHHA!!! aimaaaaaaannnnnnnn!!!! apesal statuss tuuu. hahahha!! btw, thnx aimannnn xD

Nur Muhd. Aiman said...

hahaha.. ok.. tenQ!.. no prob..